Raffaello

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 29 Noi 2014 | 2244 vizualizari

 

Cum ieri ma uitam la ceva retete si am gasit o reteta usor de facut care nu necesita timp.
Deja incep sa simt mirosul sarbatorilor cand prepar aceste minunatii !

 

INGREDIENTE

  • o cutie de 340 ml lapte condensat
  • 350 -400 g fulgi nuca de cocos
  • 10 g alune nesarate
  • 100 g fulgi nuca cocos
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 22
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Intr-un  bol am adaugat laptele si  fulgii de cocos si am amestecat pana am obtinut o pasta  densa  nu  moale.

Am invelit  vasul in  folie alimentara si am dat la frigider pt  30 min.

Cand este destul de rece si se poate modela  formam bilute  medii  unde inauntru  incorporam o aluna  si cu palmele le  facem  rotunde si le tavalim  prin fulgii de cocos  apoi le asezam pe platou.

Eu le-am mai lasat la rece  deoarece chiar acum le-am terminat,

Astept musafirii sa  se indulceasca!

Voi ce ziceti va astept la o bombonica  ?

 

RETETA IN IMAGINI

Raffaello-0
Raffaello-1
Raffaello-2

COMENTARII (13)

Andreea Baraboi

Andreea Baraboi 1

29.11.2014, 17:15

Multumesc de complimente <3

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

29.11.2014, 17:38

bune

Rocsi

Rocsi 1

30.11.2014, 11:47

Sunt delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!