Ragu alla bolognese

de alinuta in Pt. paste, 18 Oct 2010 | 5963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  250g carne macinata de porc
  • 250g carne macinata de vita 
  • 2 cepe 
  • 2 morcovi 
  •   o  telina mica 
  • rozmarin (cam 2 crengute) 
  • sare 
  • piper 
  • 1l suc de rosii 
  • o cutiuta de concentrat de rosii 
  • ulei de masline 
  • un pahar de vin sec alb 
  • 2 foi dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ragu alla bolognese:

Legumele se taie cubulete si se pun la calit, pe urma se adauga carnea, care se lasa timp de 10 minute la foc mare si apoi adaugati vinul (la foc mic),

dupa ce s-a evaporat vinul adaugati sucul si concentratul de rosii

. in timpul acesta daca este nevoie puteti sa adaugati si putina apa. la urma, inainte sa luati de pe foc adaugati roz marinul, foile de dafin. adaugati sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ragu alla bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos Ragu pentru paste