Rasol de porc cu cartofi

de OtiliaB in Porc, 30 Dec 2013 | 2057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol afumat
  • 1 kg cartofi
  • 300-400 g ciuperci champinion
  • sare sau delikat
  • piper
  • usturoi
  • 50 ml vin rosu/alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu cartofi:

Se spala rasolul de porc afumat si se cresteaza pana la os de cateva ori, in crestaturi se introduce bucati de usturoi, apoi se introduce la cuptor intr-o oala yena suficient de mare incat sa incapa si cartofii mai tarziu. Se lasa cca 1 ora, dupa care se adauga cartofii curatati si taiati cuburi, ciupercile felii sau intregi, dupa preferinta, se pune sare sau delikat, piper si vin. Se mai lasa la cuptor pentru aproximativ o ora.

Se serveste calda alaturi de muraturi (preferabil varza murata)!

Pofta buna!

 

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

01.01.2014, 18:40

Ligia Bxl 1

01.01.2014, 20:28

o bunatate

merisor 1

01.01.2014, 20:42

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S