Ravioli cu carne si sos

de ana in Paste, 21 Ian 2010 | 9861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi
  • 2 oua
  • faina 
  • Pentru umpulutura
  • 400 gr carne de porc
  • usturoi
  • sos soia
  • 50 ml vin
  • rozmarin,piper,salvie,cimbru
  • sare 
  • sos
  • 400 ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de sos iute 
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper,cimbru ,salvie,busuioc,rozmarin
  • ulei
  • 100 gr unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu carne si sos:

Se framanta aluatul cu cele 2 oua si faina cat cuprinde si se da la frigider pentru 1 ora.


Intre timp marinam carnea taiata cubulete cu sos de soia, vin ,usturoi si condimente , o tinem la rece cam 1 ora.


Scoatem carnea si o pregatim intr-o tigaie teflonata pana se patrunde bine ,o gatim in zeama in care a stat la marinat.


Din aluat intindem o foaie subtire ca de taitei si taiem fasii cam de 3 cm latime depinde de cata rabdare aveti sa-i migaliti.eu i-am facut mai mari .


Cu o pensula imbibata in apa ungem o fasie ,apoi formam gramajoare de carne ,iar cu o alta fasie acoperim.Presam in jurul fiecarei gramajoare si taiem ,pentru aspect e fain cu o rotita zimtata (eu nu am avut)


Sosul:punem putin ulei in care calim intai condimentele pentru un gust mai intens (in afara de piper si sare) apoi ceapa tocata ,sucul de rosii , clocotim 3-5 minute, saram si piperam.


Inainte de servire tragem ravioli prin unt incins .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ravioli cu carne si sos 14425
retete culinare - Ravioli cu carne si sos 14426
retete culinare - Ravioli cu carne si sos 14427
retete culinare - Ravioli cu carne si sos 14428

COMENTARII (1)

Oana 1

21.01.2010, 19:38

Mmmm, super bune trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!