Reteta de preparare a papanasilor din carne de vita

de anisoara in Vita, 1 Feb 2010 | 9414 vizualizari

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

02.02.2010, 07:37

totdeauna mi-a placut cum merge la gust vita cu morcov si usturoi .

martagabriela 1

02.02.2010, 13:19

ca sa fragezesti carnea se poate unge cu o coaja de mango(cu ceva pulpa )sau de papay

anisoara 1

02.02.2010, 17:44

Mihaiela avem acelas gust. merita incercata aceasta receta.

anisoara 1

02.02.2010, 17:48

martagabriela iti multumesc mult pentru sfat, dar cred ce e mult mai sanatos si folositor sa maninci aceste fructe in stare proaspata ,contin multe vitamine si sunt foarte gustoase. In al doilea rind - costa o groaza de bani si nu fiecare gospodina isi permite sa le cumpere.

Oana 1

02.02.2010, 23:46

Si mama fragezeste carnea de vitel in lapte, iese foarte buna! Rulourile astea arata extraordinar de bine! Le trec la favorite

anisoara 1

04.02.2010, 00:23

Sunt deacord Oana. E o metoda veche din batrini, si carnea mereu se face frageda.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne de vita frageda cu salata verde