Rigatoni cu sos de rosii si carnati thuringer

de T I M E A in Paste, 5 Oct 2012 | 2151 vizualizari

 

Hai sa va arat si voua ce combinatie italo-nemteasca am facut eu :)). A iesit ceva super delicios !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste rigatoni
  • 3 carnati thuringer
  • 600 ml suc de rosii
  • 1 lingura rasa faina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 5 catei de usturoi
  • 4 -5 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rigatoni cu sos de rosii si carnati thuringer:

Pastele le punem la fiert in apa clocotita cu sare si lasam la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pentru sos: tocam marunt ceapa spalata si curatata si la fel procedam si cu ardeiul, adica il tocam marunt dupa ce il spalam. Calim ceapa si ardeiul in uleiul de masline timp de 2-3 minte.

Adaugam apoi carnatii thuringer taiati rondele.

Lasam sa se prajeasca putin in ulei, dupa care adaugam faina amestecand sa nu se formeze cocoloase si turnam treptat sucul de rosii la fel amestecand bine sa nu se prinda si sa nu se formeze cocoloase.

Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba timp de 10-15 minute amestecand din cand in cand.

La final adaugam usturoiul maruntit si busuiocul tocat marunt si mai lasam pe foc aprox 5 min.

Pastele le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Asezam pastele in farfurie si adaugam cateva linguri de sos si servim cald.

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rigatoni cu sos de rosii si carnati thuringer 180652
retete culinare - Rigatoni cu sos de rosii si carnati thuringer 180653
retete culinare - Rigatoni cu sos de rosii si carnati thuringer 180654
retete culinare - Rigatoni cu sos de rosii si carnati thuringer 180656
retete culinare - Rigatoni cu sos de rosii si carnati thuringer 180657

COMENTARII (25)

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 23:14

diaconta 1

08.10.2012, 14:57

excelent

T I M E A 1

08.10.2012, 19:17

Dia merci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L