Rulada aperitiv

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2013 | 152162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blatul de rulada:
  • 5 oua
  • 200ml smantana
  • 4 linguri faina
  • 1/2 gogosar rosu
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper,
  • busuioc
  • oregano
  • umplutura:
  • 2 suluri de branza topita
  • 2 fire carnati cabanos
  • felii se salam uscat crud
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Intr-un vas bati putin ouale cu telul, adaugati smantana, faina si condimentele.  Veti obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire.
Turnati compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, presarati gogosarul taiat cubulete si pratrunjelul verde. Coaceti la 180 grade C timp de 10 minute, este gata foarte repede.

Daca in timpul coacerii se umfla si deformeaza, nu e nici o problema isi va reveni cand o veti scoate din cuptor.

Rasturnati cu grija blatul pe un prosop curat sau hartie de copt, ungeti rapid cu branza topita, distribuiti salamul si cabanosul, rulati strans cu grija pentru a nu rupe blatul.... eu m-am folosit de tava calda.

Inveliti rulada intr-un prosop curat si dati-o la rece cateva ore.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada aperitiv 215843
retete culinare - Rulada aperitiv 215844
retete culinare - Rulada aperitiv 215845
retete culinare - Rulada aperitiv 215846
retete culinare - Rulada aperitiv 215847
retete culinare - Rulada aperitiv 215848

COMENTARII (36)

Lia_ 1

02.03.2014, 17:51

favorita. de facut

reisnaor_2006 1

03.10.2014, 21:00

Gagarin 1

15.07.2016, 22:58

am facut dupa reteta si au iesit foarte frumoase si gustoase, multumesc mult,
+ ca e foarte usort si rapid de gatit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: