Rulada aperitiv

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 5668 vizualizari

 

pentru rulada m-am inspirat de la Ancuta

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare si piper
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 2 frunzulite de leurda
  • Umplutura
  • 300 g crema de branza
  • 100 g unt
  • 1 ardei rosu
  • 100 g branza de vaci proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Blat-topim untul la foc mic, dupa care adaugam faina si omogenizam. Adaugam laptele amestecand mereu ,lasam sa fiarba pana se ingroasa. Adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare, sare dupa gust si omogenizam.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, deasupra la compozitie am adaugat cateva frunze de leurda taiata si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata rasturnam blatul pe alta hartie de copt si rulam.

Umplutura-amestecam branza cu crema de branza, untul si amestecam bine. La final adaugam ardeiul rosu tocat si sare dupa gust. Dam la frigider pana este gata rulada.

Dupa ce s-a racit putin rulada o ungem cu crema de branza si rulam inapoi, o invelim in folie alimentara si dam la rece 2 ore (eu am lasat-o noapte), dupa care taiem felii cu un cutit bine ascutit.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada aperitiv-0
Rulada aperitiv-1
Rulada aperitiv-2
Rulada aperitiv-3

COMENTARII (24)

Sidy

Sidy 1

06.05.2013, 07:46

Buna, buna si de efect !

diana_k

diana_k 1

06.05.2013, 08:37

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

06.05.2013, 11:14

va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!