Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana

de JulyCris in Dulciuri, 16 Apr 2014 | 1997 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la Miha. Mi-am zis s-o incerc si eu pt ca sunt fan lapte praf. Are un gust delicios.Dar aspectul...esec total :)) Data viitoare insa,voi renunta la apa din crema de lapte praf pt ca,crema a ramas destul de moale.

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitana mici(sau una mare)
  • Crema biscuiti
  • 100 gr zahar
  • 175 ml apa
  • 150 gr biscuiti simpli
  • Crema de lapte praf
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 100 gr lapte praf
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 3 linguri apa (asa e reteta,dar eu zic ca n-ar fi nevoie.Sau,adaugati mai mult unt)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana:

Biscuitii se macina in robotul de bucatarie. Zaharul se caramelizeaza la foc mic,apoi se adauga apa.Se fierbe in continuare pana se topeste tot zaharul.Dam deoparte,adaugam pesmetul de biscuiti si amestecam. Crema obtinuta se intinde imediat peste foaia de napolitana.

Crema de lapte praf

(Apa) Zaharul si untul se pun la foc mic.Se omogenizeaza bine.Dam deoparte,adaugam laptele praf si nuca de cocos si amestecam bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Intindem crema obtinuta peste crema de biscuiti,apoi rulam usor foaia de napolitana.Dam la rece pana se intareste.

Am respectat intructiunile ca la Miha...dar nu stiu ce n-a iesit. Reteta ei aici.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana-0
Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana-1
Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana-2
Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana-3
Rulada cu biscuiti si crema de lapte praf in foaie de napolitana-4

COMENTARII (11)

Miha

Miha 1

16.04.2014, 23:29

July, niciodata sa nu faci ciocolata de casa sau orice alta crema de lapte praf cu lapte praf Malita sau Darling pentru ca n-o sa-ti iasa. Or fi bune pentru altceva, dar nu pentru asta. Foloseste Dr Oetcker sau Raraul, sunt cele mai ok.

ilinca_rox

ilinca_rox 1

16.04.2014, 23:51

arata foarte gustoasa

MIUTA

MIUTA 1

19.04.2014, 00:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!