Rulada cu carne, ficat si carnati.

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2011 | 11495 vizualizari

 

Stiu, stiu............o sa spuneti .....iaaaaaaaaaar carnati!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • - 1 foaie aluat foietaj
  • -250 g carne de porc impanata
  • -250 g ficat de porc
  • -2 carnati afumati
  • - 2 cepe
  • -ulei
  • - 3 oua
  • -  marar
  • - cimbru
  • -seminte de susan
  • - sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne, ficat si carnati.:

Ficatul se spala si apoi se taie cuburi mai mari care se pun intr-un vas cu apa rece si se dau la foc.Se spumeaza din cand in cand iar cand ficatul este gata fiert se scoate din apa cu ajutorul unei palete si se lasa sa se racoreasca

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat si ficatul.Separat se curata ceapa , se taie si se pune la calit.Cand devine sticloasa se adauga carnatii taiati bucati mici cam de 1 cm.Amestecul de carne cu ficat se omogenizeaza bine si se pune si el in tigaie peste carnati.Lasam incontinuare  circa 15-20 min.(pana carnea isi schimba culoarea) pe foc avand grija sa amestecam  din cand in cand ca sa nu se prinda.Tragem apoi de pe foc , lasam sa se racoreasca  dupa care amestecam cu ouale(3).Condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam marar si cimbru.Amestecam bine.

Se decongeleaza aluatul,se intinde pe masa  iar deasupra se pune amestecul de  mai sus  cat mai uniform cu ajutorul unei linguri. Se ruleaza. Se unge cu ou batut si se presara seminte de susan.. Se aseaza ruloul  intr-o tava de chec tapetata cu hartie pergament si se da la cuptor circa 20 min. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se taie.

Se serveste drept aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne, ficat si carnati." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu carne tocata