Rulada cu ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2011 | 10365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 1 fir de praz mai maricel
  • marar
  • 250 g unt sau margarina
  • 300 ml lapte
  • 200 g faiana
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Laptele se pune pe foc impreuna cu 150 g unt si sare. Dupa ce s-a topit untul se adauga faina toata si se amesteca energic pana se ia aluatul de pe oala.

Se da de pe foc si se adauga ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare.

Se pune aluatul cu lingura in tava de cuptor (32/35 cm), tapetata cu hartie de copt.

Se coace la foc potrivit, in cuptorul incins, pana se rumeneste usor pe margini.

Se scoate din cuptor si se rastoarna pe alta hartie de copt.

Pentru umplutura:

Se caleste prazul taiat marunt in cele 100 de grame de unt ramase, pana se inmoaie. Adaugam apoi ciupercile taiate si lasam cateva minute pe foc.

Adaugam mararul si potrivim de sare si piper.

Intindem umplutura pe foaie iar deasupra radem cascavalul.

Rulam cat mai strans, ajutandu-ne de hartia de copt.

Dam rulada la rece cel putin 30 de minute inainte de servire.

Sursa

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu ciuperci-0
Rulada cu ciuperci-1
Rulada cu ciuperci-2
Rulada cu ciuperci-3
Rulada cu ciuperci-4
Rulada cu ciuperci-5
Rulada cu ciuperci-6
Rulada cu ciuperci-7

COMENTARII (48)

La Ancuta

La Ancuta 1

06.02.2011, 21:01

Fetelor se pare ca suntem multe "ciupercoase". Multumesc de aprecieri

carmenvlad

carmenvlad 1

08.02.2011, 05:49

Originala reteta si minunata rulada.

onuta

onuta 1

08.02.2011, 11:41

orice cu ciuperci sant prezenta, dar reteta asta nu este orice..este grozava

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!