Rulada cu crema caramel si cocos

de Corinuta in Prajituri, 15 Oct 2010 | 60388 vizualizari

 

O rulada fara coacere, simpla si buna.....un pic mai greu cu rulatul:)

 

INGREDIENTE

  • 3 foi napolitana
  • Ptr crema caramel:
  • 250 g zahar
  • 300 ml apa
  • 300 g biscuiti
  • Ptr crema cu cocos:
  • 250 g zahar
  • 100 ml apa
  • 250 g unt
  • 280 g lapte praf
  • 200 g cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema caramel si cocos:

Se faramiteaza biscutii. Se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga apa si se mai lasa pe foc pana se topeste, dupa care se toarna peste biscuiti. Se amesteca bine si se intinde pe foi fierbinte.

Se fierbe apa cu zaharul si untul aprox. 5 minute pana se leaga siropul, apoi se adauga laptele praf si cocosul. Se amesteca bine si se intinde pe foi.Se ruleaza foile pana e calda crema, apoi se dau la rece cateva ore. 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu crema caramel si cocos 56266
retete culinare - Rulada cu crema caramel si cocos 56267
retete culinare - Rulada cu crema caramel si cocos 56268
retete culinare - Rulada cu crema caramel si cocos 56269
retete culinare - Rulada cu crema caramel si cocos 56270
retete culinare - Rulada cu crema caramel si cocos 56271
retete culinare - Rulada cu crema caramel si cocos 56273
retete culinare - Rulada cu crema caramel si cocos 56274
retete culinare - Rulada cu crema caramel si cocos 56276
retete culinare - Rulada cu crema caramel si cocos 56277

COMENTARII (66)

Corinuta 1

04.11.2013, 13:04

Fara oua Ana!

Corinuta 1

04.11.2013, 13:05

Multumesc Ale!

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 00:19

delicioasa rulada

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55