Rulada cu crema de cocos

de LUK in Prajituri, 20 Ian 2013 | 4457 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru rulada:

  • 5 oua
  • 120 gr zahar
  • 100 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • o jumatate de lingurita de praf de copt

Pentru crema

  • 400ml lapte
  • 3 linguri amidon
  • 100gr nuca de cocos
  • 100 gr zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de cocos:

Mod preparare rulada:

Separa albusurile de galbenusuri.Mixeaza albusurile spuma tare si adauga treptat zaharul in timp ce mixezi.Amesteca faina cu praful de copt si cacao.In bezeaua de albusuri adauga galbenusurile.Amesteca usor cu o lingura de lemn.Treptat adauga compozitia cu faina amestecand usor.Coace uin tava tapetata cu hartie de copt cca 30 min la foc mediu.Cand e gata scoate o pe un prosop umed de bucatarie sau pe o folie de aluminiu tapetata cu zahar pudra si ruleaza usor.Asteapta sa se raceasca inainte de a o intinde iar.

Crema:

Amesteca 50ml lapte cu amidonul.Restul de lapte pune l la incalzit impreuna cu zaharul si nuca de cocos.Cand incepe sa fiarba adauga amidonul.Amesteca pana se ingroasa.

Intinde rulada apoi pune crema calda.Ruleaza din nou si pune rulada in frigider pentru cca o ora.

Puteti prepara pentru un aspect mai frumos si o glazura de ciocolata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu crema de cocos 199041
retete culinare - Rulada cu crema de cocos 199042
retete culinare - Rulada cu crema de cocos 199043
retete culinare - Rulada cu crema de cocos 199044
retete culinare - Rulada cu crema de cocos 199045
retete culinare - Rulada cu crema de cocos 199046
retete culinare - Rulada cu crema de cocos 199047

COMENTARII (18)

LUK 1

21.01.2013, 20:29

multumesc

annemarry 1

18.02.2013, 14:40

iamiii... delicioasa

- TABITA - 1

18.03.2013, 11:18

F buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55