Briose cu ciocolata

de cristeena20 in Prajituri, 7 Mar 2013 | 1573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 2 oua
  • 8 linguri de lapte
  • 150 gr zahar pudra
  • 300 gr faina
  • 150 gr bucatele de ciocolata ( neagra sau alba )
  • praf de copt
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

- Batem ouale cu zaharul bine, adaugam untul topit, laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt.

- incorporam ciocolata bucati (eu am avut si alba si neagra asa ca am combinat)

- Punem aluatul cu o lingura in forme si dam la cuptorul incalzit in prealabil. Se coace cca 18 min la 200 grade.

- scoatem si lasam 5 min in tava apoi le scoatem pe un gratar sau platou.

- se orneaza dupa preferinta. Eu am facut un topping din ciocolata topita cu putin lapte si putin unt, apoi am stropit briosele.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose cu ciocolata 209337
retete culinare - Briose cu ciocolata 209340
retete culinare - Briose cu ciocolata 209341
retete culinare - Briose cu ciocolata 209343
retete culinare - Briose cu ciocolata 209344
retete culinare - Briose cu ciocolata 209345
retete culinare - Briose cu ciocolata 209346
retete culinare - Briose cu ciocolata 209347
retete culinare - Briose cu ciocolata 209348
retete culinare - Briose cu ciocolata 209349
retete culinare - Briose cu ciocolata 209350
retete culinare - Briose cu ciocolata 209351
retete culinare - Briose cu ciocolata 209352
retete culinare - Briose cu ciocolata 209353

COMENTARII (13)

Satisfyyourcravings 1

07.03.2013, 21:51

Pfff, ce poftã am!

cristeena20 1

07.03.2013, 22:31

atunci haide la o cafea cu briose maine

Rocsi 1

08.03.2013, 20:59

Delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55