Rulada cu legume

de deliciousflavours in Porc, 19 Mar 2012 | 3370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi file de porc
  • 100 gr ciuperci champignon
  • 100 gr ciuperci de padure
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 praz
  • 1 lingurita rasa cimbru
  • patrunjel
  • sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu legume:

Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul pe lungime, dar nu pana jos, doar cat sa putem desface carnea sa fie o bucata mare. Acoperim cu o bucata de folie alimentara si o batem ca pentru snitel. Ungem cu putin ulei de masline, condimentam cu sare si piper si presaram cimbru. Punem carnea deoparte si pregatim umplutura. Tocam prazul marunt si o calim in putin ulei de masline. Adaugam ardeiul taiat cubulete mici si ciupercile feliate. Dupa 10 minute adaugam morcovul dat prin razatoare, potrivim cu sare si piper si presaram si patrunjelul. Intindem bucata de muschiulet, acoperim cu umplutura, rulam carnea, o prindem cu scobitoare, o infasuram intr-o bucata de folie, asezam intr-o tava si o dam la cuptorul preincalzit circa 45-50 minute minute, cu aproximativ 10 minute inainte de a fi scoasa se despacheteaza si se mai lasa in cuptor pana se rumeneste.

Se taie felii si se serveste cu o garnitura la alegere.

 

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu legume 152839
retete culinare - Rulada cu legume 152840
retete culinare - Rulada cu legume 152841
retete culinare - Rulada cu legume 152843
retete culinare - Rulada cu legume 152844

COMENTARII (21)

Teo 1

20.03.2012, 21:04

cat de bine arata!

Sim0na 1

21.03.2012, 08:01

Cum sa refuz asa ceva?! Minunat arata!

MIUTA 1

21.03.2012, 13:41

Foarte,foarte bine arata,imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D