Rulada de albusuri cu ciocolata

de La Ancuta in Dulciuri, 19 Feb 2012 | 8661 vizualizari

 

Iata la ce am folosit crema de ciocolata care a ramas nemancata :D.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri gris
  • 1 zahar vanilat
  • Crema:
  • crema de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de albusuri cu ciocolata:

Pentru blat batem albusurile cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul si vanilia si mixam pana spuma devine lucioasa.
Amestecam faina cu grisul si o incorporam usor in spuma.

Turnam compozitia in tava (25x35 cm) tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca usor.

Scoatem din tava si rulam cu ajutorul unui prosop de bucatarie sau a unei bucati de hartie de copt. Lasam sa se raceacsa iar apoi desfacem si ungem blatul cu crema de ciocolata.

Rulam si dam la frigider pana se intareste putin crema.

Inainte de servire pudram cu cacao sau zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de albusuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

La Ancuta 1

20.02.2012, 13:09

Simona sper sa-ti placa

VasileToca 1

13.09.2013, 13:55

deabea astept sa incerc reteta

La Ancuta 1

13.09.2013, 14:14

sper sa-ti placa. Te astept cu impresii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta rapida cu fructe de sezon