Rulada din carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 12 Ian 2011 | 6819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fleica mare
  • 1 carnat semi-afumat
  • 6 felii de sunca
  • 6 felii bacon
  • 2 fasii sorici
  • usturoi
  • sare,piper
  • cartofi
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

Carnea se bate putin cu ciocanul pentru snitele,se sareaza si se pipereaza.Pe suprafata fleicii se aseaza feliile de sunca,2 catei de usturoi zdrobiti,iar in margine un carnat.Carnea se ruleaza cat mai strans si se leaga cu o ata de bucatarie.Rulada se imbraca in bacon si se infasoara in fasii de sorici.

Se aseaza intr-o tava cu ulei si se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Cartofii taiati cubulete se fierb 10 minute in apa cu sare,apoi se scurg si se aseaza intr-o tava unsa.Deasupra se presara sare,piper si boia si se dau la cuptor aprox 25 min pana se rumenesc.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada din carne de porc 77354
retete culinare - Rulada din carne de porc 77355
retete culinare - Rulada din carne de porc 77356
retete culinare - Rulada din carne de porc 77357
retete culinare - Rulada din carne de porc 77358
retete culinare - Rulada din carne de porc 77359
retete culinare - Rulada din carne de porc 77360
retete culinare - Rulada din carne de porc 77361
retete culinare - Rulada din carne de porc 77362

COMENTARII (15)

lia maria 1

13.01.2011, 09:48

ce bogata e rulada

MotanLaOale 1

13.01.2011, 10:51

frumoasa si buna

jojoba 1

13.01.2011, 11:43

Deliciuuu!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D