Rulada din carne de porc cu arome de primavara

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 4260 vizualizari

 

Imi place sa gatesc acest fel de rulada de carne cu verdeturi, primavara, iese o minunatie!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc,
  • 2 lingurite boia,
  • piper macinat,
  • 3 lingurite vegeta,
  • sare,
  • 2 felii de paine,
  • 1 cartof de marimea unui mar,
  • 1 legatura usturoi verde(eu am pus si 3 catei),
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 legatura patrunjel verde tocat,
  • 3 linguri faina,
  • 3 oua.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc cu arome de primavara:

Inmuiem painea, o stoarcem bine, o punem intr-un castron. Cartoful curatat, spalat, se razuieste pe razatoare cu gauri mici, se adauga peste paine, adaugam carnea, verdeata spalata si taiata marunt, boiaua, piperul, vegeta, ouale, faina si amestecam cu forta pana se obtine o pasta omogena. Potrivim de sare daca mai e nevoie. In cazul in care se adauga sare se mai framanta pasta de rulada. Intr-o tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt, rasturnam compozitia si o indesam bine in tava. Introducem tava in cuptorul preincalzit si coacem la foc potrivit cam 1 ora si 15-20 minute. Se afce testul cu scobitoarea care trebuie sa fie curata daca rulada este coapta. Se lasa la racit, se pune apoi la rece, se feliaza si se aseaza pe platou pe pat de salata sau dupa imaginatie, se serveste langa alte aperitive.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada din carne de porc cu arome de primavara 42214
retete culinare - Rulada din carne de porc cu arome de primavara 42215
retete culinare - Rulada din carne de porc cu arome de primavara 42216
retete culinare - Rulada din carne de porc cu arome de primavara 42217
retete culinare - Rulada din carne de porc cu arome de primavara 42218
retete culinare - Rulada din carne de porc cu arome de primavara 42219

COMENTARII (6)

nadina73 1

19.07.2010, 02:43

am trecut-o si la favo

burdulea56 1

20.07.2010, 20:14

Linistita, Laly, poti servi.
Rocsi, Nadina, multumesc.

adry88 1

20.05.2011, 10:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S