Rulada din fleica de porc

de Lau in Mancaruri cu carne, 25 Dec 2018 | 4314 vizualizari

 

Reteta romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de fleica de porc
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • foie de dafin
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri dulceata de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • 200 ml vin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din fleica de porc:

Alegem o bucata de carne sa aiba straturi egale cu grasime si carnea,eu am ales si o bucata de carne cu sorici.

Condimentam carnea cu sare cu piper si lasam 2 ore.

Intr-un bol amestecam condimentele cu vinul si condimentam carnea pe ambele parti.

Rulam strans si legam cu o sfoara,lasam peste noapte dupa care a 2 zi o afumam.

Daca nu avem afumatoare o invelim in folie alimentara si o adaugam intr-o tava la cuptor,dedesubt adaugam o tava cu apa.

Coacem cca 60 min dupa care luam folia de aluminiu si mai lasam 30 min.

Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care o putem felia

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din fleica de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lebar de casa