Rulada din muschiulet de porc

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 10 Dec 2016 | 9659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet porc
  • 4 oua
  • 5o g mozzarella
  • 6 felii branza topita cu cascaval
  • foi de dafin
  • vegeta
  • busuioc
  • boia dulce
  • piper
  • un pahar mic vin alb
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschiulet de porc:

Mai intai, pregatim omleta din cele 4 oua. Adaugam condimente dupa gust si mozzarella. Eu am pus vegeta si boia dulce.

Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o bucata intreaga si subtire. Am batut putin muschiuletul pe ambele parti, apoi l-am condimentat.

Peste muschiulet, am asezat omleta, apoi feliile de branza topita si am rulat. Am infipt scobitori pentru a sustine carnea rulata.

Am asezat rulada intr-o tava, in care am pus hartie de copt pe care am udat-o in prealabil. Am pus in tava 2 foi de dafin si paharul de vin, apoi am introdus-o la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumeneste usor.

Noi am servit-o atat calda, cat si rece la pachetelul de la munca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in saramura de bere