Rulada tricolora

de Lau in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 3346 vizualizari

 

Multumesc Sidy pentru reteta,este de efect si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • Aluatul portocaliu
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri sos iutel
  • sare
  • Aluatul galben
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 100 g telemea de vaca
  • 1/3 praf de copt
  • Aluatul verde
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura smantana
  • 1/3 praf de copt
  • 100g spanac(fiert si tocat)
  • sare
  • Umplutura
  • 300 g crema de branza
  • 100 g smantana
  • sare
  • 1/2 legatura marar verde
  • 100 g sunca de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada tricolora:

Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,

Aluatul-mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile le mixam cu uleiul,adaugam smantana,faina amestecata cu praful de copt,adaugam ingredientul care  ii va da culoarea,albusurile si amestecam cu o lingura,

Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.

Intr-o tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt,intindem cele 3 compoziti alterand culorile,(eu le-am pus in pungi care le-am taiat varful)

Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,cca 20-30 min,

Pregatim alta foaie de copt si cand este gata alutul il vom rasturna,rulam cu ajutorul hartiei de copt si o lasam sa se raceasca,

Umplutura-Crema de branza o amestecam cu smantana,mararul tocat,sare,sunca taiata cubulete,

Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou,o invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.

 

COMENTARII (30)

Lau 1

14.06.2013, 18:04

Alina26 1

14.06.2013, 18:31

arata foarte bine!!!

Lau 1

14.06.2013, 22:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59