Rulou de pui si inele de calamar cu cartofi nature

de lory_andronache in Pui, 25 Ian 2013 | 1605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente rulou:
  • 1 Piept de pui
  • 3 Felii de cascaval
  • 3-4 Linguri de varza calita sau orice alta umplutura doriti
  • 2 Oua
  • 100-150ml Apa
  • 2 Linguri de smantana
  • Ingrediente marinata:
  • 300 g Suc de rosii
  • 2 Catei de usturoi
  • 1 Lingurita otet balsamic
  • Condimente: Oregano, Cimbru, Sare, Piper
  • Ingrediente calamar:
  • 500g calamar pane congelat ( de la kaufland)
  • Ulei pentru prajire
  • Ingrediente cartofi nature:
  • 500 g Cartofi
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel
  • 3 Bucatele de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pui si inele de calamar cu cartofi nature:

Mod de preparare rulou de pui:

Se taie pieptul in patru bucati egale, se bat ca pentru snitele si se introduce in marinata formata din ingredientele mai sus mentionate dupa care se aseaza cate un strat de varza calita sau orice alta umplutura doriti si 3 fasii de cascaval. Pieptul de pui se ruleaza, se da prin oua si apoi se pune la prajit pentru a se rumenii cateva minute. Rulourile se scot intr-un vas rezistent la temperatura ridicata, se adauga apa si se dau la cuptor la o temperatura de 180 de grade. Din oualele ramase si cele 2 linguri de smanatana se formeaza un sos care se toarna peste rulouri  cu 5 minute inainte de a fi gata.

Mod de preparare  a inelelor de calamar:

Inelele de calamar se vor prajii in ulei , pe ambele parti, pane ce capata o culoare brun aurie. Se scot pe o farfurie peste care sa asezat un prosop de bucatarie pentru a se inlatura grasimea in exsces

Mod de preparare cartofi nature:

Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se taie in cuburi. Se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa la fiert timp de 30 de minute. Daca sunt fierti se strecoara de apa. Intr-o tigaie se pun la incalzit bucatelele de unt. Cand untul este topit se adauga cartofii si se lasa cateva minute pe toate partile. Se scot si deasupra se presare patrunjelul, sarea si piperul.

 

 

 

 

COMENTARII (6)

Cris2711 1

26.01.2013, 00:24

tare fain arata

adry88 1

26.01.2013, 13:42

babi5 1

13.06.2013, 20:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D