Rulouri cu carne tocata

de Lau in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2016 | 697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 g faina
  • 2 lingurite zahar
  • 2 oua
  • 1 praf de sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • 100 g untura
  • 100 ml lapte
  • Umplutura
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • Uns
  • 1 ou
  • 2-3 linguri lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne tocata:

Aluat:

Intr-un bol amestecam faina cu sarea, zaharul, facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute, untura, drojdia dizolvata in putin lapte caldut, amestecam dupa care incepem sa framantam adaugand treptat laptele pana rezulta un aluat omogen.

Acoperim si lasam la dospit 30 min.

Intre timp pregatim umplutura:

Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul tocat, adaugam rosiile cu tot cu sos, carnea tocata, condimente dupa gust si lasam pe foc cca 10 min,

Oprim focul, adaugam cascavalul dat prin razatoare,patrunjelul verde tocat, amestecam si lasam sa se raceasca bine.

Impartim aluatul in 2 bucati si din fiecare bucata  intindem o foaie, adaugam un strat de carne si rulam strans ca sa formam un rulou.

Cu un cutit bine ascutit taiem rulouri de cca 2-3 cm, le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Acoperim tava si lasam 30 min. sa se odihneasca.

Ungem cu oul batut cu putin lapte si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumesc frumos.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri cu carne tocata-0
Rulouri cu carne tocata-1
Rulouri cu carne tocata-2

COMENTARII (28)

Lau 1

01.02.2016, 11:40

Zamfira 1

02.02.2016, 11:48

Lau 1

02.02.2016, 12:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41