Rulouri cu ficatei si prune uscate

de tibi_f in Ficat, 3 Apr 2012 | 1748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,5 l lapte,
  • 500gr ficatei de pasare,
  • 7-800 gr muschi tiganesc,
  • 150 gr prune uscate,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • 100ml vin rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu ficatei si prune uscate:

Se pun ficateii in lapte ptr cca 30min, dupa care se scurg.

Se pregatesc bucatile de muschiulet tiganesc- sarat+piperat. Prunele se lasa in apa calduta cca 10-15min, dupa care se taie in jumatate. Dupa ce s-a scurs ficatul, se pune pe fiecare bucata de muschiulet , cate o bucata de ficat si o pruna uscata. Dupa ce s-a incheiat toata operatiunea si toate feliile de muschiulet sunt completate, se ruleaza muschiuletul cu grija si se prinde cu scobitori ca sa nu se desfaca. Se aseaza intr-o tava "tapetata" cu folie de aluminiu, se stropeste cu putin ulei de masline si cu putin vin rosu. Se introduce la cuptor (care a fost incins ) si se lasa cca 30-40 min la foc "lin"....Tot la 10 minute se scoate si se stropesc rulourile cu sosul lasat in tava .....a iesit super si la gust si ca aspect :)

 

COMENTARII (16)

Cris2711 1

10.04.2012, 16:41

apetisante rulourile

tibi_f 1

18.04.2012, 13:03

multum ptr aprecieri

babi5 1

20.12.2014, 11:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20