Rulouri cu sunca si cascaval

de hany30 in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2015 | 833 vizualizari

 

Usor de facut si gustoase .

 

INGREDIENTE

  • 400 grame aluat de pizza congelat
  • 350 grame șuncă feliată
  • 12 felii subțiri de cașcaval
  • 8 linguri unt
  • 2 linguri zahăr
  • 1 lingură sos Worcestershire (opțional)
  • 1 lingură muștar
  • 1 lingură semințe de mac(optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu sunca si cascaval:

1. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.

2. Se unge un vas de yena cu puțin ulei.

3. Se întinde aluatul de pizza și se presează ușor pentru a-l subția, apoi se așază pe el feliile de șuncă și cașcaval.

4. Se rulează totul pe lungime, ca pentru o ruladă. Când se unesc marginile, acestea se întorc în jos și se presează ușor. Apoi se taie felii groase de aproximativ 2,5 centimetri, care se pun culcate în vasul pregătit.

5. Separat, se amestecă untul, zahărul, sosul și semințele de mac și se țin la foc mic, amestecând mereu, până când se topește untul.

6. Se toarnă cantități egale din această compoziție peste feliile de aluat cu șuncă și cașcaval.

7. Se lasă la cuptor timp de aproximativ 25 de minute.

Dacă nu vrei să le gătești pe loc, rulourile de aluat cu șuncă și cașcaval se pot lăsa peste noapte la frigider, acoperite cu folie alimentară.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri cu sunca si cascaval-0
Rulouri cu sunca si cascaval-1
Rulouri cu sunca si cascaval-2

COMENTARII (2)

Rocsi 1

05.11.2015, 20:40

Sunt bune!

MotanLaOale 1

05.11.2015, 23:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04