Rulouri de porc umplute cu legume

de dakris in Porc, 19 Feb 2012 | 4005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa porc
  • 6 felii pastrama de porc
  • 100 g cascaval
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 1 morcov subtire
  • 3-4 linguri de mazare
  • 4-5 catei usturoi
  • ulei
  • cimbru, busuioc, oregano, piper, sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc umplute cu legume:

Pulpa de porc am taiat-o felii subtiri si am batut-o cu ciocanul pt snitele. Dupa ce am condimentat feliile de carne cu sare, piper si cimbru am asezat pe ele cascaval ras, cate o felie de pastrama de porc, cubulete de morcov si ardei si mazare peste care am adaugat din nou cascaval ras. Am rulat si am legat cu ata.

Am introdus rulourile impreuna cu 6 cartofi intr-o punga magica. Am adaugat cateii de usturoi, cateva linguri de ulei, sare, oregano si busuioc si am dat totul la cuptor pentru cca 1 ora la foc potrivit.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri de porc umplute cu legume-0
Rulouri de porc umplute cu legume-1
Rulouri de porc umplute cu legume-2
Rulouri de porc umplute cu legume-3
Rulouri de porc umplute cu legume-4
Rulouri de porc umplute cu legume-5

COMENTARII (11)

mirela0911

mirela0911 1

19.02.2012, 21:15

Mmmmmmm, frumos si bun!

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:45

place place place

dakris

dakris 1

09.03.2012, 14:46

Va multumesc, Mirela si Gabitza!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01