Rulouri de pui cu ou

de Lau in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2012 | 2004 vizualizari

 

reteta am vazut-o pe net dar nu imi aduc aminte la cine

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boaia de ardei iute
  • 4 oua fierte tari
  • cascaval
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu ou:

Pieptul de pui il taiem felii si il batem cu ciocanul pentru snitele,

Amestecam condimentele si condimentam carnea,acoperim vasuL cu folie alimetara si dam la rece cca 30 min

Batem oul bine adaugam smantana si faina,potrivim de sare si piper,

Ouale le fierbem in apa cu sare(sa fie galbenusul tare)

Dupa ce s-au racit le curatam de coaja si le taiem in 2 pe lung.

Pe bucata de carne  punem doua  jumatati de ou si rulam(daca este necesar prindem cu scobitori)

Le trecem prin amestecul de ou si le asezam in tava unsa cu ulei.

Repetam pana terminam

Dam tava la cuptor cca 20 min dupa care scoatem tava si adaugam cascaval ras deasupra,dam din nou la cuptor pana se rumeneste deasupra

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri de pui cu ou 164532
retete culinare - Rulouri de pui cu ou 164533

COMENTARII (31)

Lau 1

29.05.2012, 09:09

multumesc

andreeaandreia18 1

01.06.2012, 22:20

bunn!!!!

Lau 1

02.06.2012, 09:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21