Rulouri din pangasius cu somon afumat

de floricik90 in Pangasius, 29 Apr 2009 | 4671 vizualizari

 

Pt. ca maine sunt Floriile si se manca peste m-am gandit sa va dau aceasta reteta, care mie imi place f. mult. Rulourile de pangasius cu somon afumat nu numai ca sunt aspectuoase dar sunt si f.gustoase.

 

INGREDIENTE

  • Pt. 2 rulouri avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 2 fileuri pangasius
  • 2-4 felii somon afumat (aprox. 100gr)
  • 1 lamaie medi
  • Putin ulei de masline
  • 6 felii de ardei gras (eu am avut rosu, verde, portocaliu)
  •  Piper macinat
  •  1-2 catei de usturoi
  • Cimbru
  • Rozmarin proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pangasius cu somon afumat:

Mai intai am pus fileurile de pangasius la marinat in sucul de lamiae, ulei de masline, cimbru, usturoi pisat, piper, rozmarin (sare nu am pus pt. ca somonul este destul de sarat).

Dupa 1 ora, poate si mai mult, am scos fileurile de pangasius din marinata, pe fiecare am pus cate 1-2 felii de somon afumat (depinde cat sunt de mari), la un capat (cel dinspre cap) am pus cate 3 felii de ardei gras (cate una din fiecare culoare), din loc in loc am pus si cate o crenguta de rozmarin si am rulat. Rulourile astfel formate le-am pus in castronelul meu minune de lut, am turnat peste ele sosul in care au stat la marinat si le-am varat la cuptor pt. 30-45 de minute. Se pot servi ca aperitiv sau ca fel-2, cu salata sau alta garnitura.

Merg f. bine facute si pe gratar!

 

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: