Saccottini cu trufe

de Bunica in Paste, 3 Oct 2013 | 1432 vizualizari

 

Saccottini cu trufe sunt paste cu umplutura de trufe.

 

INGREDIENTE

  • 250 g. saccottini cu trufe
  • 200 g. smantana pentru gatit
  • 200 g. branza tare rasa(branza de capra de la Delaco)sau cascaval
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2-3 linguri ulei de masline extra virgin
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 varf lingurita rozmarin
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saccottini cu trufe:

Intr-o tigaie calim  in uleiul de masline incins ceapa tocata marunt.

Branza rasa se amesteca bine cu smantana.O punem in tigaie si lasam sa fiarba la foc mic.

Pentru gust adaugam la sfarsit usturoiul zdrobit,sare,piper si rozmarin.

Intr-o oala de 3l. punem la fiert 2,500 l. apa cu sare si cateva picaturi de ulei.

Cand apa clocoteste punem pastele si lasam sa fiarba 5 minute.

Scurgem pastele si peste ele adaugam sosul.

Se serveste cu parmezan ras deasupra.

 

TIPS-URI

1

Daca nu suportati rozmarinul puteti pune condimentul dorit.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Saccottini cu trufe 265714
retete culinare - Saccottini cu trufe 265715
retete culinare - Saccottini cu trufe 265718
retete culinare - Saccottini cu trufe 265719
retete culinare - Saccottini cu trufe 265720
retete culinare - Saccottini cu trufe 265721
retete culinare - Saccottini cu trufe 265722
retete culinare - Saccottini cu trufe 265723
retete culinare - Saccottini cu trufe 265724
retete culinare - Saccottini cu trufe 265725
retete culinare - Saccottini cu trufe 265726
retete culinare - Saccottini cu trufe 265727

COMENTARII (24)

Cris2711 1

04.10.2013, 12:58

Corinuta 1

04.10.2013, 15:40

ce minune ai gatit aici Buni?

camelia75 1

04.10.2013, 17:24

Buni,imi place tare mult combinatia.Trecut la favorite.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S