Saccottini cu trufe

de Bunica in Paste, 3 Oct 2013 | 3967 vizualizari

 

Saccottini cu trufe sunt paste cu umplutura de trufe.

 

INGREDIENTE

  • 250 g. saccottini cu trufe
  • 200 g. smantana pentru gatit
  • 200 g. branza tare rasa(branza de capra de la Delaco)sau cascaval
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2-3 linguri ulei de masline extra virgin
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 varf lingurita rozmarin
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saccottini cu trufe:

Intr-o tigaie calim  in uleiul de masline incins ceapa tocata marunt.

Branza rasa se amesteca bine cu smantana.O punem in tigaie si lasam sa fiarba la foc mic.

Pentru gust adaugam la sfarsit usturoiul zdrobit,sare,piper si rozmarin.

Intr-o oala de 3l. punem la fiert 2,500 l. apa cu sare si cateva picaturi de ulei.

Cand apa clocoteste punem pastele si lasam sa fiarba 5 minute.

Scurgem pastele si peste ele adaugam sosul.

Se serveste cu parmezan ras deasupra.

TIPS-URI

1

Daca nu suportati rozmarinul puteti pune condimentul dorit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saccottini cu trufe" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste Napoletana