Salam de biscuit cu ananas confiat

de jolygina in Prajituri, 6 Iul 2010 | 6320 vizualizari

 

din pacate nu am gasit rahat si am imporovit, am pus ananas confiat

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti simpli
  • 150g margarina
  • 150ml lapte
  • 200g ananas confiat
  • o mana de stafide
  • nuci
  • 2 linguri de cacao
  • 200g zahar
  • 3-4 linguri de lichior de visine ,cirese amare
  • o esenta de rom sau 2
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuit cu ananas confiat:

Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam stafidele ,cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se topeste si punem si ananasul taiat cubulete.

Sfaramam biscuitii cu sucitorul si turnam peste ei compozitia calduta ,adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom. Punem compozitia intr-o folie si o rulam ca pe un salam. O lasam la rece de seara pana dimineata si cand o scoatem din folie o taiem cu un cutit umezit sub apa calduta

Il puteti pudra cu zahar sau cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuit cu ananas confiat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

silvi0ara 1

06.07.2010, 22:07

Sper ca mai ai.

Julie 1

06.07.2010, 22:13

Chiar ca e desertul copilariei! Mama mea ne facea mai mereu, dar cu rahat . Tata lucra la fabrica de zahar...si ne aducea mereu... Am avut o copilarie dulce...

lia maria 1

07.07.2010, 08:15

amintiri, amintiri

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem