Salata asiatica

de Dan_Alexandru in Salate, 20 Apr 2012 | 2150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Muschi de vita 20 gr.
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 telina sedan
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 8 gr ghimbir tocat marunt
  • 2 ciuperci proaspete
  • 4 felii de castraveti
  • 2 rosii cherry
  • salata rucola
  • 10 gr sos de stridii
  • 10 gr de ulei de susan
  • 10 gr de sweet chilly
  • 10 gr de sos de soia
  • 10 gr otet balsamic
  • Susan alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata asiatica:

Se spala toate legumele. Ardeiul gras (rosu de preferabil,) morcovul si telina se curata si se taie pe lungul lor foarte subtire  ( stil chinezesc-japonez)  dovlecelul il taiati la fel, ceapa rosie rondele , ciupercile feliute subtirele , telina sedan si ea tot pe lung taiata , adaugati ghimbirul taiat marunt si amestecati toate legumele.  Apoi in tigaia incinsa cu putin ulei de masline puneti muschiul de vita taiat si el fasii , dupa ce l-ati tras la tigaie adaugati legumele taiate , trageti la tigaie si legumele timp de 1 minut maxim dupa care adaugati sos de stridii, sos sweet chilly, sos de soia si uleid e susan , amestecati si le mai lasati 1 minut la foc mic .

Salata rucola se stropeste cu otet balsamic dupa care se pune in mijlocul farfuriei iar in colturi spre marginea farfuriei puneti feliile de castraveti si cate o jumatate de rosii chery spalate si ele bineinteles.  Peste acea salata de rucola montati tot ce ati gatit in tigaie si presarati cu susan alb .

Pofta buna !!

 

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

21.04.2012, 19:34

ce bine arata salata imi place

Rocsi 1

22.04.2012, 11:58

bine ai venit!

Panacris 1

24.04.2012, 09:23

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55