Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se spala toate legumele. Ardeiul gras (rosu de preferabil,) morcovul si telina se curata si se taie pe lungul lor foarte subtire ( stil chinezesc-japonez) dovlecelul il taiati la fel, ceapa rosie rondele , ciupercile feliute subtirele , telina sedan si ea tot pe lung taiata , adaugati ghimbirul taiat marunt si amestecati toate legumele. Apoi in tigaia incinsa cu putin ulei de masline puneti muschiul de vita taiat si el fasii , dupa ce l-ati tras la tigaie adaugati legumele taiate , trageti la tigaie si legumele timp de 1 minut maxim dupa care adaugati sos de stridii, sos sweet chilly, sos de soia si uleid e susan , amestecati si le mai lasati 1 minut la foc mic .
Salata rucola se stropeste cu otet balsamic dupa care se pune in mijlocul farfuriei iar in colturi spre marginea farfuriei puneti feliile de castraveti si cate o jumatate de rosii chery spalate si ele bineinteles. Peste acea salata de rucola montati tot ce ati gatit in tigaie si presarati cu susan alb .
Pofta buna !!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult