Salata boeuf

de Tuxedo in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2014 | 13012 vizualizari

COMENTARII (36)

marcela1979 1

28.01.2014, 01:59

Este salata preferata a sotului meu.Imi place cum ai ornato.

babi5 1

28.01.2014, 06:35

Buna tare

danakarin 1

28.01.2014, 06:44

Ce strugure super!

dantes 1

28.01.2014, 06:54

frumos decorata

Criss 1

28.01.2014, 08:16

MotanLaOale 1

28.01.2014, 08:30

Ela68 1

28.01.2014, 09:01

imi place atat gustul cat si design-ul

diaconta 1

28.01.2014, 09:02

Dumnezeule cum arata
Bravo fata faina

anca_rm 1

28.01.2014, 09:15

ce frumos ai decorat-o

Bucatardinpasiune 1

28.01.2014, 09:53

Arata minunat! Foarte frumos prezentata! Mai ca-ti vine s-o mananci!

Bunica 1

28.01.2014, 10:00

Minunata!

deyutzky 1

28.01.2014, 10:08

cat de frumos arata!

Constelatialeu 1

28.01.2014, 10:20

Zici ca-i tort....

Lau 1

28.01.2014, 10:36

frumos arata

- Andreea - 1

28.01.2014, 11:06

Ce prezentare

Pushaa 1

28.01.2014, 11:07

bun tare!!

Ubulika 1

28.01.2014, 11:30

ianculubita 1

28.01.2014, 11:42

nu cred ca mai respecta cineva intocmai reteta cu rasol de vita;noi ne-am obisnuit cu pui

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:05

arata minunat

mihaelar63 1

28.01.2014, 16:52

Frumoasa prezentare

Rocsi 1

28.01.2014, 19:31

Frumoase pozele

Panacris 1

28.01.2014, 21:25

Chiar mi-ai făcut poftă Era în plan săptămâna trecută Dar așa de bine arăta rasoul de vită în supă, că am renunțat Dar weekend-ul ăsta sigur voi prepara

Tuxedo 1

29.01.2014, 03:23

Nici nu stiu cui sa-i raspund mai intai ! In primul rand multumesc tuturor pentru comentarii si pentru aprecieri!
Ma bucur ca va place designul, sotul meu este oenolog (tehnolog in vinificatie) si am zis sa-i fac o surpriza cu strugurele.
Ianculubita sa stii ca sunt de acord cu tine, chiar am vz un comentariu pe facebook azi ca de ce nu-i zic salata de poulet daca o facem cu pui , eu tot salata boeuf o sa-i zic si cu pui si fara! ca mai des o fac fara carne
panacris, sa stii ca si eu o sa fac saptamana asta neaparat!
Dia mulumesc mult
Bucatardinpasiune multumesc!
Multumesc inca o data tuturor!

simona72 1

29.01.2014, 08:19

Minunata!! Si tot asa ii zic si eu chiar daca e cu carne sau nu!! Frumos ornata!

Lia_ 1

29.01.2014, 08:26

foarte frumoasa!

eu ii pun multa carne si dau importanta castravetelui murat, ni se pare mai gustoasa cu mai multa carne

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf cu carne de rata