Salata boeuf de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 22 Iun 2011 | 6971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 5 cartofi
  • 1 pastarnac
  • o cutie 400 gr mazare
  • castraveciori murati(astia se pun dupa gust)
  • 4,5 felii gogosar in otet
  • 1 borcan maioneza de post
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf de post:

Morcovii si pastarnacul il spalam bine.

ii punem intr-o oala cu apa la fiert,la foc potrivit.

cand sunt gata ii scoatem si ii lasam sa se racoreasca.

cartofii ii spalam si acestia si ii punem in alta oala cu apa la fiert.

dupa ce legumele au fiert si s-au racit le curatam de coaja si le taiem cubulete mici si ii punem intr-un bol.

castraveciorii murati ii trecem pe sub un jet de apa rece apoi ii taiem bucatele mici.

gogosarii ii taiem felii pe lung apoi patratele.

mazarea o desfacem,o spalam bine in multe ape si o punem in bol peste toate legumele de mai sus(daca nu este fiarta ,atunci intai o fierbeti).

amestecam bine de tot toate ingredientele.

condimentam cu sare(daca mai e nevoie) si cu piper,apoi adaugam si maioneza.

le invartim bine cu o lingura si este gata pentru servit!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata boeuf de post 111391
retete culinare - Salata boeuf de post 111392

COMENTARII (14)

Lau 1

01.07.2011, 17:17

place

Rocsi 1

01.07.2011, 21:04

multumesc mamaieelena,lau

adry88 1

02.07.2011, 16:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55