Salata boeuf floarea soarelui

de Sidy in Salate, 15 Feb 2011 | 2861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Zarzavatul fiert de la o supa cu carne
  • 250 g carne fiarta
  • 150 g mazare verde
  • 3 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • maioneza
  • 3-4 oua fierte
  • 3 cartofi fierti
  • 1 punga chips-uri
  • 50 g masline negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf floarea soarelui:

Zarzavatul fiert se taie marunt la fel si carnea fiarta.  Muraturile se taie si ele cubulete.

Maioneza se face dintr-un galbenus fiert, unul crud, o lingurita de mustar si 1/2 l ulei. Ouale fierte se razuiesc sau se taie cubulete mai putin un galbenus . Eu am "taiat" zarzavatul cu o sita pentru prajit cartofii...de care aveti si voi cu siguranta.

Cand toate ingredientele sunt gata se amesteca impreuna cu maioneza, adaugam sare si zeama de lamaie.

Punem salata pe o farfurie , in forma de cupola. Imprejur asezam chips-urile si deasupra salatei montam jumatati de masline negre fara samburi. Galbenusul fiert ramas il razuim deasupra maslinelor ca si cum ar fi polenul florii soarelui...Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata boeuf floarea soarelui 85128
retete culinare - Salata boeuf floarea soarelui 85129
retete culinare - Salata boeuf floarea soarelui 85130
retete culinare - Salata boeuf floarea soarelui 85131
retete culinare - Salata boeuf floarea soarelui 85132
retete culinare - Salata boeuf floarea soarelui 85133
retete culinare - Salata boeuf floarea soarelui 85134
retete culinare - Salata boeuf floarea soarelui 85135

COMENTARII (19)

MIUTA 1

15.02.2011, 17:18

Imi place

aziz 1

15.02.2011, 19:27

superb

Lau 1

18.02.2011, 20:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59