Salata de boeuf

de pity19 in Salate, 19 Apr 2014 | 921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva pulpe de pui
  • morcovi ( dupa preferinte )
  • pastarnac
  • mazare 2 doze la 280 gr fara lichid , boabe mici
  • cartofi
  • castraveti murati
  • Maioneza : 4 galbenusuri , 5 linguri mustar , ulei , sare .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Punem pulpele de pui la fiert , morcovii si pastarnacul separat la fiert , lasam pana sunt fierte ; Cartofii ii curatam de coaja si ii dam la fiert si pe ei , in apa in care au fiert morcovul si pastarnacul .

Cand morcovii si pastarnacul au fiert , tocam marunt , punem intr-un castron mare , pastarnacul il tocam si pe el marunt , cartofii ii tocam .Cand carnea e fiarta , indepartam oasele , carnea o taiem marunt , ii punem in castron .

Taiem castravetii murati marunt , mazarea o scurgem de zeama , punem in castron .

Amestecam toate bine , condimentam cu sare si piper .

Maioneza : Spargem 4 oua , galbenusurile le batem bine cu sarea si mustarul , amestecam doar dintr-o parte punand putin cate putin ulei .

Se mai adauga condimente dupa gust , daca mai este nevoie, si se poate servi!

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de boeuf-0
Salata de boeuf-1
Salata de boeuf-2
Salata de boeuf-3
Salata de boeuf-4
Salata de boeuf-5
Salata de boeuf-6
Salata de boeuf-7
Salata de boeuf-8
Salata de boeuf-9
Salata de boeuf-10
Salata de boeuf-11
Salata de boeuf-12
Salata de boeuf-13
Salata de boeuf-14
Salata de boeuf-15
Salata de boeuf-16

COMENTARII (8)

pity19 1

19.04.2014, 22:37

Multumesc

MIUTA 1

19.04.2014, 23:01

Foarte gustoasa

Sarbatori fericite !

Rocsi 1

20.04.2014, 15:14

Nu am facut dar imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04