Salată de boeuf cu porumb

de ionix in Salate, 5 Ian 2011 | 3566 vizualizari

 

îmi place muuuuuuuult... păcat că îngraşă rrrrăăăăăăăăău :S:S

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 kg cartofi
  • 5 morcovi
  • 250 g pastramă de porc
  • 1 cutie cu porumb dulce
  • 1 borcan cu catraveţi muraţi
  • 1 borcan cu gogoşari muraţi
  • 1 ţelină
  • sare, piper
  • maioneză din 2 gălbenuşuri  fierte şi 3 gălbenuşuri crude
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de boeuf cu porumb:

Legumele se curăţă şi se pun întregi la fiert împreună cu pieptul de pui, sare şi piper. După ce au fiert, se dau toate la răcit. 

Pieptul de pui se taie fâşii mărunte. Cartofii şi morcovii se taie cubuleţe, ţelina se aruncă. Murăturile se taie cubuleţe şi se scurg bine de zeamă. Se pun după gust, în funcţie de cât de acre sunt. Pastrama de porc se taie şi ea în cubuleţe. Porumbul se scurge bine de zeama în care a stat şi se clăteşte cu puţină apă rece.

Se amestecă legumele tocate, murăturile scurse bine, pieptul de pui, pastra de porc, porumbul şi maioneza.  Toate ingredientele se pun după gust iar apoi se pune sare şi piper alb. Se bun în boluri şi se ornează.

Se serveşte rece.

Poftă bună!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salată de boeuf cu porumb 75147
retete culinare - Salată de boeuf cu porumb 75148
retete culinare - Salată de boeuf cu porumb 75149
retete culinare - Salată de boeuf cu porumb 75150
retete culinare - Salată de boeuf cu porumb 75151

COMENTARII (28)

Irina 1

07.01.2011, 19:24

La multi ani, Ionix!

Crista_Luca 1

07.01.2011, 19:35

La multi ani Ionela ! sa fi sanataoasa si petrecere frumoasa!

Ina 1

07.01.2011, 21:18

La Multi Ani, Ioanaa!!!!!!!!!!! Si asa am ajuns si eu la reteta asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55