Salata de cartofi cu alge

de simona72 in Mancaruri de post, 6 Mar 2013 | 1559 vizualizari

 

Daca auziti cuvintul alge sa nu va speriati, chiar sunt bune si sanatoase. Este o conserva cu alge de mare si somon pe care eu o folosesc. Reteta o am de la o persoana care este vegetariana. Cind am auzit prima oara de alge si eu am fost suspicioasa si m-am uitat cam chioras la persoana respectiva, dar am gustat si am zis ca nu-i rau, merita incercat. Important este sa fim deschisi si sa nu-l luam pe nuuuu in brate de la inceput.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de alge cu somon
  • 1 kg cartofi
  • 3 fire ceapa verde
  • o lingura seminte de susan
  • 2 linguri ulei de susan
  • sare
  • piper
  • 1 limeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu alge:

Cartofii ii spalam si ii fierbem cu coaja cu tot in apa si sare.. Cind sint gata ii curatam si ii taiem cubulete, dar nu f mici. Punem peste cartofi semintele de susan, ceapa verde taiata feliute, uleiul, sare si piper, amestecam sa se incorporeze toate ingredientele. La urma adaugam conserva de alge, punem limeta cit dorim de acrisoara, mestecam, gustam si gata. Se serveste ca atare in post sau este minunata pt vegetarieni. Cind te apuci cu greu te mai opresti...

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de cartofi cu alge 208969
retete culinare - Salata de cartofi cu alge 208970
retete culinare - Salata de cartofi cu alge 208971
retete culinare - Salata de cartofi cu alge 208972
retete culinare - Salata de cartofi cu alge 208973

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

06.03.2013, 20:18

Rocsi 1

06.03.2013, 21:04

mamaieelena 1

06.03.2013, 21:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55