Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa

de MotanLaOale in Salate, 13 Aug 2021 | 2804 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 4 cepe rosii
  • 300g macrou afumat
  • 70g file de ansoa in ulei de masline
  • 50g masline negre
  • 50g masline verzi
  • piper
  • sare
  • MAIONEZA
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite de mustar
  • 200ml ulei
  • zeama de lamaie
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa:

Cartofii se fierb in coaja, se curata, se racesc si se taie bucati potrivite.

Pestele afumat se curata si se rupe bucati.

Ceapa se curata si se taie julien.

Fileurile de ansoa se scurg de ulei si se taie buati mici.

Se face maioneza mixand ingredientele.

Intr-un castron se pune ceapa, cartofii, pestele afumat, maslinele si ansoa.

Se potriveste de sare si piper.

Se pune maioneza, se amesteca bine si este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu peste afumat si ansoa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salată Iceberg cu peşte afumat