Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
"Provocarea Gastroart"
Curatam cartofii de coaja, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare.
Separat fierbem spanacul pentru 20 de minute.
Ceapa o tocam rondele, la fel si maslinele.
Scurgem cartofii fierti de apa, adaugam spanacul fiert si tocat, ceapa si maslinele. Sare adaugam dupa gust.
Pregatim si dressing-ul: punem iaurtul intr-un bol. Adaugam 2 linguri de apa si 1 sau 2 linguri de zeama de lamaie, dupa gust.
Punem salata in boluri, presaram ardei boia si servim cu dressing de iaurt.
1
Putem renunta la dressingul de iaurt si vom avea o mancare de post gustoasa.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult