Salata de icre de caras cu ceapa

de Ina in Salate, 13 Apr 2010 | 18840 vizualizari

 

Maine e dezlegare la peste. Cum peste n-am, am gatit icre de caras, cu ceapa.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri cu icre de caras ( frecate cu sare si tinute cateva zile la rece )
  • 2 felii de paine alba
  • 500 ml. ulei de floarea soarelui
  • un praf de sare de lamaie
  • o ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de caras cu ceapa:

Punem icrele intr-un bol. Luam miezul de la 2 felii de paine, il inmuiem in putina apa si-l stoarcem bine, apoi in punem in bol, peste icre, impreuna cu un praf de sare de lamaie.

Mixam pana se amesteca bine painea cu icrele, apoi adaugam ulei, putin cate putin, mixand continuu. Cand icrele devin prea vartoase se adauga cate putina apa minerala, aceasta avand rolul si de a albi icrele. Se continua cu ulei, atat cat este cazul, astfel incat sa nu iasa nici prea grase si nici moi.

Tocam marunt o ceapa si o adaugam in icre, mixand inca un minut.

Salata e gata! Sa vina painica!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de icre de caras cu ceapa 26502
retete culinare - Salata de icre de caras cu ceapa 26503
retete culinare - Salata de icre de caras cu ceapa 26505
retete culinare - Salata de icre de caras cu ceapa 26506
retete culinare - Salata de icre de caras cu ceapa 26507
retete culinare - Salata de icre de caras cu ceapa 26508

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 10:29

Bucataras Medi 1

14.04.2010, 17:28

foarte mult imi place salata de icre..............buna,bun.a...............

Ina 1

27.04.2010, 21:33

acum fac destul de des, mai ales ca pana la Inaltare e dezlegare la peste miercurea si vinerea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55