Salata de legume fierte cu maioneza si patrunjel verde

de Valclaudia in Salate, 18 Oct 2015 | 4043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maioneza dintr-un galbenus crud si galbenusul de la un ou fiert
  • 1 castravete murat
  • albusul de la oul fiert
  • 2 morcovi fierti
  • 1/2 conserva porumb dulce
  • 3 cartofi fierti
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust
  • nucsoara macinata, un varf de cutit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de legume fierte cu maioneza si patrunjel verde:

Morcovii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja.

Preparam maioneza de casa dintr-un galbenus crud si galbenusul unui ou fiert, adaugand in fir subtire ulei, cca 75ml si 1-2 lingurite de mustar.

Morcovii fierti se taie cubulete si se lasa la scurs.

Cartofii fierti se curata de coaja, apoi taie de asemenea, cubulete.

Taiem marunt si albusul de la oul fiert.

Punem toate ingredientele intr-un castron, adfaugam porumbul scurs, castravetele tocat si scurs bine de lichid, patrunjelul verde tocat, adaugam maioneza, presaram sare si piper dupa gust, adaugam un praf de nucsoara, amestecam si servim cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume fierte cu maioneza si patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata cu fructe