Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
cantitatile sunt la ochi, cat de cat egale sau dupa gustul fiecaruia, se poate jongla dupa preferinte
Carnea de pui am taiat-o marunt.
Cartofii i-am pus la fiert cu o lingura de sar, apoi i-am lasat la racit si i-am taiat cubulete mici.
Ouale le-am fiert cu un praf de sare, reci le-am taiat felii.
Am folosit fasole din conserva, e foarte buna, am scurs-o de zeama si am clatit-o cu apa rece.
Ceapa am dat-o pe razatoare.
Pentru maioneza am folosit mixerul: intr-un vas mai inalt am amestecat cele 2 galbenusuri cu mustarul, apoi am inceput sa picur uleiul, putin cate putin, cand s-a legat maioneza am turnat mai mult odata.
Intr-o cratita am pus toate ingredientele si le-am amestecat usor cu o lingura de lemn, am potrivit de sare si piper.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult