Salata de piept de gisca

de janet in Salate, 5 Apr 2010 | 1325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un piept de gisca
  • -morcov
  • -cartofi
  • -mazare fina
  • -gogosari la otet
  • -castraveti acri
  • -maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de piept de gisca:

Se fierb cartofii ,morcovii si pieptul de gisca,cind s-au racit se taie cubulete foarte mici,la fel procedam cu castravetii si gogosarii.Adaugam si mazarea ,saram si piparam si amestecam totul cu maioneza.Punem pe platou si decoram cu margarete din ou fiert,patrunjel,gogosar si masline negre.

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de piept de gisca-0
Salata de piept de gisca-1

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 23:53

f bn arata, este de fapt o salata beuof cu piept de gasca?

janet

janet 1

06.04.2010, 20:35

Va multumesc,intradevar este ca salata de beuof,numai ca avind piept de gisca nu puteam sa o numesc de beuof.

Teo

Teo 1

08.04.2010, 21:56

bravo si de data asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!