Salata de pui Nico

de nico15 in Salate, 5 Noi 2010 | 1686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 piept de pui,
  • 100 gr de branza telemea,
  • 1 ceapa rosie,
  • 100 gr de rucola,
  • 1 rosie de culoare galbena,
  • 1 rosie,
  • 1 ardei verde,
  • ulei de masline,
  • ½ de lamaie si otel balsamic, sare.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui Nico:

Pieptul de pui de pune la fiert in apa cu sare dupa care atunci cand s-a fiert se scoate, se lasa la racit si se taie in cubulete, punandu-se un strop de ulei de masline pe el.

Se taie ceapa rosie julien, ardeiul si rosiile cubulete, se adauga branza taiata bucatele mici, se pune rucola si se amesteca, se sareaza, iar dressingul se face din amestec de ulei de masline, lamaie si otel balsamic.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna,

 

COMENTARII (6)

mamaieelena 1

06.11.2010, 22:03

salata asta ca aperitiv este extra,bravo

nico15 1

07.11.2010, 08:00

Bucatarasule asa este am muncit noi mult dar cu folos, multumesc si dragelor Pofta Buna si multumesc pentru aprecieri.

vanilla 1

09.11.2010, 16:36

SI MIE MI-AR PLACEA O PORTIE!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04