Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano

de laylalala in Salate, 4 Apr 2010 | 2315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva (800 gr) piersici, scurse
  • 150 gr ruccola
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 1 lingurita miere
  • 4 felii subtiri de prosciutto, rupte in bucati
  • 2 linguri samburi de pin, usor prajiti
  • 50 gr Grana Padano, ras

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano:

Se incinge o tigaie tip gratar la foc potrivit.Se aseaza caisele in tigaie si se prajesc cateva minute pana cand s-au rumenit uosr.
Intr-un vas, se pun frunzele de ruccola.Se adauga caisele prajite apoi feliate gros.Se amesteca usor.Se stropeste totul cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingurita miere.Se amesteca si se rastoarna intr-o farfurie de servire.Se aseaza deasupra feliile de prosciutto.Se amesteca usor iar in final se presara salata cu samburii de pin, 1 lingura ulei de masline ramas si Grana Padano.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano 24761
retete culinare - Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano 24762
retete culinare - Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano 24763
retete culinare - Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano 24764
retete culinare - Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano 24765
retete culinare - Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano 24766

COMENTARII (4)

gaby_duceag 1

04.04.2010, 11:58

O salata as papa si eu.Hristos a inviat!

Oana 1

04.04.2010, 13:45

Vai, ce bunatate Unde ai gasit muguri de pin?? ca de cand caut si de-astia...la nici un plafar nu am gasit...

nadina73 1

05.04.2010, 18:16

felicitari arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S