Salata de sfecla rosie

de carmenvlad in Mancaruri de post, 13 Mar 2011 | 4672 vizualizari

 

Am facut pentru pilaf o salata de sfecla rosie. Sfecla se poate fierbe sau se poate face cruda. Eu am ales varianta cu sfecla cruda.

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 2 sfecle mici rosii
  • Sare dupa gust
  • Piper dupa gust
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 linguri ulei masline
  • Cateva feliute de castraveti pentru décor

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

Se curata sfecla, se spala bine si se da pe razatoare. Se pune intr-un castron. Separat se face un sos din ulei, otet, sare si piper, care se rastoarna peste sfecla. Se amesteca usor cu o lingura de lemn si daca este nevoie se mai condimenteaza. Se decoreaza cu feliute de castraveti.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de sfecla rosie 91418
retete culinare - Salata de sfecla rosie 91419
retete culinare - Salata de sfecla rosie 91420
retete culinare - Salata de sfecla rosie 91421
retete culinare - Salata de sfecla rosie 91422
retete culinare - Salata de sfecla rosie 91423

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 07:59

Minunat de buna, imi place tare mult..................

Criss 1

15.03.2011, 11:58

Foarte buna si sanatoasa.

ionela2682 1

15.03.2011, 13:53

Si eu tot cruda o prepar dar mairad telina sau morcov.....e mai buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21