Salata de sfecla rosie si peste marinat

de rodica_m in Salate, 7 Oct 2011 | 10298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle medii
  • 2 morcovi
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 300 gr peste marinat
  • 150 gr maioneza
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie si peste marinat:

Sfeclele, morcovii si cartofii se spala si se pun intregi la fiert. Dupa ce au fiert scoatem legumele din apa si le lasam sa se raceasca complet.

Ceapa se taie fin. Pestele deasemenea se taie marunt iar in caz ca are oscioare mici le putem indeparta.

Dupa ce s-au racit legumele le curatam de coaja.

Si incepem sa aranjam straturile de legume in felul urmator: primul stat va fi de cartofi pe care ii dam prin razatoarea mare si presaram putina sare  (Puteti rade cartofii direct in bolul de servit sau daca doriti ii puteti rade in alta farfurie).

Dupa stratul de cartofi punem pestele taiat. Apoi urmeaza ceapa. 

Dupa stratul de ceapa urmeaza stratul morcov ras, din nou putina sare.

Si ultimul strat va fi cel de sfecla rosie rasa si ea prin razatoarea mare. Peste sfecla rosie punem maioneza care se va colora frumos.

Pofta buna!!!

 

 

TIPS-URI

1

Reteta originala contine si mar ras, puteti pune un stat de mar dupa stratul de morcov daca va place. Eu m-am multumit doar cu bolul in forma de mar.

RETETA IN IMAGINI

Salata de sfecla rosie si peste marinat-0
Salata de sfecla rosie si peste marinat-1
Salata de sfecla rosie si peste marinat-2

COMENTARII (20)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 17:13

arata supeeeeeer

VERONICA2607

VERONICA2607 1

23.02.2012, 21:24

e salata suba nu-i asa?

rodica_m

rodica_m 1

25.02.2012, 14:03

daa..asa este..se numeste suba.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!