Salata Happy Fish

de nico15 in Salate, 28 Mar 2011 | 3224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata peste afumat(Macrou) 300 g
  • 1 ceapa rosie 100 g
  • Porumb 100 g
  • Salata verde 50 g
  • Rosii cherry 3 bucati
  • Paste de orez 150 g
  • Otet de orez
  • Kiwi 2 bucati( 100 g)
  • Morcovi murati 50 g
  • Ulei de masline,
  • acetto balsamico
  • Sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Happy Fish:

Se pune apa la foc cu sare si un pic de otet de orez cand fierbe apa se adauga pastele care se vor fierbe in conformitate cu indicatiile de pe pachet, dupa care se scot, se scurg si se lasa  in asteptare. Se taie ceapa julien, se taie si salata verde marunt. Se trece la montarea salatei noastre, se dezoseaza pestele se rupe in bucati si se adauga in salata, se adauga ceapa taiata julien peste, se adauga salata verde si porumbul. Se amesteca bine dupa care se adauga pastele, se sareaza si pipereaza, se adauga si rosiile taiate in jumatati sau sferturi.

Se face un dressing din ulei de masline si acetto balsamico care se amesteca bine si se va adauiga peste salata noastra.

Putem sa facem si un sos din fructele de kiwi, care se taie in bucati mai mici si se vor blenda iar sosul rezultat se va strecura printr-o sita foarte fina. Se poate atat decora cu acest dressing cat si servi.

Pofta Buna

 

RETETA IN IMAGINI

Salata  Happy Fish-0
Salata  Happy Fish-1
Salata  Happy Fish-2
Salata  Happy Fish-3

COMENTARII (11)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

29.03.2011, 08:49

bun bun

MVMih

MVMih 1

29.03.2011, 10:59

bun cu peste bun bun

Mihaela11_jo

Mihaela11_jo 1

04.04.2011, 09:16

O delicatesa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!