Salata in straturi

de Xandrinne in Salate, 19 Oct 2014 | 10138 vizualizari

 

Mai tineti minte pizzometrul? Ei, cu maioneza de la Univer am facut o salata in straturi, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 (1 bucata si jumatate) piept de pui,
  • 2 sfecle,
  • 2 oua,
  • 250 g cascaval,
  • sare,
  • piper,
  • maioneza, dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata in straturi:

Pieptul de pui se fierbe in apa sarata (puteti sa-l fierbeti cu niste legume si va alegeti astfel cu o supica ;) ); carnea fiarta se taie bucatele. Sfecla se coace, se decojeste, se da pe razatoarea mare. Ouale se fierb si se dau pe razatoare. Se rade si cascavalul, pe razatoarea mica.

Daca doriti preparati o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert. Eu am folosit-o pe cea de la Univer, pot sa spun ca am fost multumita de aceasta varianta.

Se presara sare, piper, dupa gust, peste carne, oua...

Se aseaza salata in straturi, intr-un vas yena, astfel: sfecla, maioneza, pui, maioneza, oua, maioneza, cascaval, maioneza... si iar, sfecla, maioneza... Pana se termina ingredientele.

Se decoreaza dupa preferinta, se tine putin la rece. Eu i-am pus un mot de cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata in straturi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de legume, ciuperci si cascaval