Sandvis cald cu jambon si branza Brie

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mar 2014 | 2768 vizualizari

 

O gustare rapida, ce se potriveste foarte bine cu un pahar cu lapte.

 

INGREDIENTE

  •  4 felii de paine de casa
  • 2 felii de jambon de curcan
  • branza Brie
  • 2 frunze de salata verde
  • 2 lingurite sos de piersici cu ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu jambon si branza Brie:

 Am pregatit ingredientele pentru sandvisuri: am taiat 4 felii de paine, am spalat si am uscat frunzele de salata verde si am taiat cateva felii de branza Brie.

Am uns feliile de paine cu sos de piersici si ardei, pe una am pus o felie de jambon, impaturita in doua, iar pe alta feliile de branza. 

Deasupra jambonului am asezat o frunza de salata si am unit feliile. Am pus sandvisul in sandwich maker pana s-a rumenit frumos si branza s-a topit putin.

La fel am procedat si cu celalalt sandvis.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis cald cu jambon si branza Brie 304289
retete culinare - Sandvis cald cu jambon si branza Brie 304290
retete culinare - Sandvis cald cu jambon si branza Brie 304291
retete culinare - Sandvis cald cu jambon si branza Brie 304292
retete culinare - Sandvis cald cu jambon si branza Brie 304293
retete culinare - Sandvis cald cu jambon si branza Brie 304294
retete culinare - Sandvis cald cu jambon si branza Brie 304295

COMENTARII (30)

Valclaudia 1

29.03.2014, 08:52

wow, cum arata!

Sylvia 1

29.03.2014, 10:08

a mais oui .... la cum arata nu vad cine ar refuza asa ceva

Dya Daniela Andrei 1

29.03.2014, 12:34

E grozav! Like tie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55